Nieuws

WAFELSLAG 2024...

Het werd tijd dat onze wafelslag nog eens nieuw leven werd ingeblazen en 2024 leek ons daar een uitstekend jaar voor...

Wederom viel de keuze voor de overheerlijke MINA wafels, die vorige keer met veel enthousiasme gesmaakt werden.


Vlak voor de feestperiode werd het startsein gegeven en de verkoop zal duren tot 21/01/2024. Je kunt er alles over lezen in de Nieuwsbrief van December (verstuurd op 22/12/2023) en je vindt er ook de nodige bestelformulieren.


De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van badmintonmateriaal (oa shuttles ed)


We willen niemand verplichten om hier aan mee te doen, iedereen is daar vrij in.

Jullie krijgen alvast onze grootste dank en de beste verkoper mag zich verwachten aan een kleine attentie, geschonken door RACKET PRO!!WIJ HOPEN ALVAST OP EEN SMAKELIJKE EN GESLAAGDE CAMPAGNE


Hou je racket in ere! Het belang van een racket dat in orde is...

Het nieuwe seizoen is eindelijk weer gestart! Iedereen begint vol goede moed terug te sporten om die conditie terug op peil te brengen. Maar is je racket eigenlijk nog wel in goede conditie?

Hoewel het banaal lijkt, is het toch belangrijker dan sommige mensen denken om je racket af en toe eens opnieuw te laten bespannen. Veel arm- en rugblessures kunnen zo voorkomen worden, maar ook frustraties. Naarmate de spanning verdwijnt, moet je niet enkel harder kloppen, maar verdwijnt ook de controle die je hebt op de shuttle. 

De algemene richtlijnen zijn hier :


Sinds eind vorig jaar kun je je racket bij onze eigen club laten bespannen. Dat is niet alleen gemakkelijk omdat je niet meer over en weer moet rijden naar de winkel, maar de prijs ligt ook lager. Voor slechts 15€ wordt je racket nagekeken, de kapotte tubings vervangen en ontvang je een nieuwe bespanning volgens de regels van de kunst. Zoals jij het graag hebt.

Ook je versleten grip kan je bij ons laten vervangen. Naargelang het type, betaal je daarvoor 2,5€ - 3,5€. Deze liggen voorradig in de kast, dus kan dat onmiddellijk gebeuren.


Als je je racket na de speelavond afgeeft aan Andreas of Steve, dan heb je hem de week nadien in tip top conditie terug!

Stel het dus niet langer uit!

Speelavonden tijdens de vakantieperiode 2022 :

Op dinsdagen:

5 - 12 - 19 - 26 juli van 20u tot 22u (1/3 sporthal)

2 - 9 - 16 augustus van 20u tot 22u (2/3 sporthal)

Op maandagen :

22 – 29 augustus van 20u tot 22u30 (2/3 sporthal)

Op vrijdagen:

pas vanaf 2 september in zaal VTI.

Extra activiteiten :

Zaterdag 30 juli 2022: Airbadminton Summer Tour 2022, tornooi in Overbroek-Brecht.

Het event gaat door op zaterdag 30 juli 2022 op het sportterrein van basisschool

Klavertje Drie, Sint-Willebrordusstraat 54 in Overbroek-Brecht.

(9u30 inschrijvingen, 10u00 aanvang tornooi, rond 16u00 einde tornooi)

Inschrijven via mail : frank.cornelis@skynet.be met vermelding van AIR 2022 en uw

naam of aantal personen. Inschrijving kost 5€, ter plaatse te betalen.

Meer info vinden jullie binnenkort op de website http://www.bcstjob.be/


Ga je solden shoppen?? Vergeet dan zeker onze club niet

en passeer eerst langs  >>  TROOPER ! <<

Onze open TRY-OUT-DAG op 6 september. Vertel het verder 

30/08 Het nieuwe startsein is gegeven !

Na lang wachten is het eindelijk zo ver... We kunnen/mogen terug badmintonnen. Jullie bestuur heeft de laatste weken zeker niet stil gezeten en zo hebben we voor het komende seizoen, alvast enkele leuke dingen voor jullie in petto. Nieuwsgierig? Hou dan zeker de nieuwsbrieven in de gaten, daar vind je binnenkort alle details.

Wij hopen jullie snel terug te verwelkomen op onze vertrouwde speelavonden en wensen jullie alvast veel badmintonplezier. Tot snel!

- Hanne-Lore, Jef, Andreas, Bert en Steve - 

18/01 Groepsfoto (13/01)

Ondertussen is Bart gepasseerd met zijn fototoestel en hebben we weer een mooie collectie actiefoto's van onze leden op de speelavond, maar vooral hebben we een geweldige groepsfoto! Bedankt voor jullie mooie opkomst en bereidwillige poses  

18/01/2020 Updates

Mijn excuses dat er al even geen updates meer geweest zijn. Daarom zal ik het voorbije nieuws even samenvatten!

Competitie

DAMES - Zij wisten het einde van de eerste seizoenshelft te bereiken met een wel verdiende 4e plaats in de rangschikking. Niet slecht als je er bij nadenkt dat zij hun eerste seizoen al onmiddellijk mochten starten in 3e afdeling. Het mag duidelijk zijn dat de nieuwe aanwinsten Tine en Maite hun waarde al bewezen hebben. Op 20/01 start hun eerste wedstrijd van de terugronde

GEMENGDE - Ook de gemengde ploeg prijkt halverwege op een 4e plaats in hun reeks. Het was al duidelijk van in het begin dat ze geen gemakkelijke opdracht hadden. Met de op 1 na laagste index, trotseerden ze erg sterke tegenstanders en brachten het er al zeer goed van af. Op 27/01 begint ook hun 2e speelronde. HEREN 1 - Ongeslagen voeren ze het klassement aan in 5e provinciale. Ook hier heeft nieuwkomer Stefaan zijn waardevolle bijdrage al geleverd. Zij wonnen hun eerste wedstrijd dit jaar al met 0-8 van Opslag en nemen ze een grote optie om ook dit jaar weer de kampioenstitel te grijpen.

HEREN 2 - De 2e herenploeg beleeft zoals de dames een ontdekkingsjaar. Maar desondanks bekleedt GZB ook hier een mooie 4e plaats na de heenronde. Zij starten op 20/01 het 2e deel van hun avontuur.

Tornooien

Onze leden wisten al enkele mooie resultaten neer te zetten in de laatste tornooien, met Tots Kersttornooi als regelrechte uitblinker! Hier alvast de mooiste resultaten

Royal Antwerp 2019 : Andreas (HEC2) 2e plaats / Andreas & Bert (HDC1) 2e plaats

Baccs National 2019 : Stefaan (HDC2) 1e plaats / Andreas (HDC1) 3e plaats / Hanne-Lore (DDC2) 3e plaats / Tine & Maite (DDC2) 2e plaats

Tots Kersttornooi : Andreas & Hanne-Lore (GDC2) 1e plaats / Stefaan & Tine (GDC2) 2e plaats / Stefaan (HEC2) 3e plaats / Stefaan (HDC2) 2e plaats / Tine & Maite (DDC2) 1e plaats / Andreas & Bert (HDC1) 3e plaats

Tornooi De Nekker : Stefaan (HEC2) 3e plaats / Maite & Tine (DDC2) 1e plaats / Maite (DED) 1e plaats / Tine (DED) 2e plaats 

14/10/2019 GZB 1D - Smash 1D = 6-2

Ook de dames hebben zich in de hogere regionen van het klassement genesteld. Zij wonnen overtuigend met 6-2 van een felle tegenstander. De stand doet niets vermoeden van het feit dat er toch wel enkele zeer spannende 3-setters tussen zaten. Weer een 'JOB WELL DONE' van onze strijdlustige dames! 

14/10/2019 GZB 2H - Opslag 5H = 5-3

In een fel bevochten zege, waarin vele sets nipt gewonnen of verloren werden, wist Dirk in het laatste en beslissende enkel, de 2 punten thuis te houden in een thriller van formaat! Tot ieders verbazing neemt GZB 2H hiermee de leiding in hun reeks. Worden zij de te kloppen ploeg?